A családi összejövetel kéretlen középpontja: a duguláselhárítás

Rendezvényszervezőként pontosan tudom, hogy mitől lesz igazán jó egy esemény. Mitől érzik jól magukat a vendégek, mi szolgálja leginkább a komfortjukat. Sőt, azt is tudom, hogy én, mint szervező hogyan tudom magamat jól érezni egy ilyen közegben. Sok tényező lehet, ami emlékezetessé tesz egy eseményt. És ennek nem mindig kell pozitívnak lennie ahhoz, hogy aztán mégis mosolyogva gondoljon rá vissza az ember.

A múlt pénteken a családi összejövetelen történt ugyanis, hogy az est középpontjába – bármennyire is nem akartuk – a duguláselhárítás került. Itt nincsenek hogyanok és miértek, ez egyszerűen megtörténik és kész, hívni kell a segítséget. Szerencsére nem álltunk percekig tétlenül és tanácstalanul, mert ha elég nagy a család, mindig van valaki, aki tudja a megoldást.

A vizgazfutesszerelo24.hu csapatát hívtuk segítségül, akik napi 24 órában vállalják, hogy házhoz jönnek és elvégzik a duguláselhárítási tevékenységet. Az unokatestvérem súgta meg az oldalt, mert ők is belefutottak ebbe a problémába pár hete. Szóval kihívtuk a duguláselhárítókat és a legnagyobb szerencsénkre fél órán belül a helyszínen is voltak mindenféle furcsa szerszámmal. Mondjuk én még nem láttam csőgörényt, úgyhogy ez a meglepődés végül is érthető…

Nagyjából ugyanennyi idő kellett, hogy a duguláselhárítással is végezzenek, aminek nagyon örültünk egy 20 fős családi banzáj közepén egy egy mellékhelyiséges házban. És hát ahogy az a honlapból is kiderült, nem csak a duguláselhárítás a szakterületük, hanem a víz-, gáz- és fűtésszerelés is. Tehát jól eltettük a telefonszámukat és a webes elérhetőségüket és hogyha a későbbiekben ilyen probléma adódna, akkor könnyű dolgunk lesz, hogy kitől kérjünk segítséget. Mert egy ilyen kontakt igazi kincs!

duguláselhárítás