A diákélet sem habostorta

Diáknak lenni nem olyan egyszerű, mint ahogyan azt néhányan elképzelhetik… Persze, az „egyetlen” dolgod az, hogy tanulj és alakítsd a jövődet, viszont sokan nem gondolnak bele, hogy ilyenkor is vannak az embernek céljai. Általában a diákok is szeretnének majd elköltözni a szülőktől és a saját lábukra állni, vagy – ha csak a könnyebben elérhető dolgokról beszélünk – venni egy új cipőt, vagy esetleg csak beülni egy kávéra a barátokkal. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én sosem szerettem zsebpénzt kérni a szüleimtől, így rögtön, ahogy megtehettem, el is mentem dolgozni. Erre szerencsére rendkívül sok lehetőség van már manapság, én is belekóstoltam a diákmunkába mindenféle területen. Engem mindig is érdekelt a rendezvényszervezés, leginkább az esküvőszervezés, hiszen romantikus lélek vagyok, így ezt a fajta munkát is igyekeztem közelebbről megismerni, vagy legalább valami hasonlót. Szerencsére a TopiWork iskolaszervezet segítségével ez sem volt lehetetlen.

A hostess diákmunka budapest egyik legnépszerűbb választása, mert nagyon érdekes és változatos tud lenni, és emellett hostesseket mindig keresnek, szóval munkában nem lesz hiány, főleg nem a TopiWork kínálatában. A különböző rendezvényeken, fesztiválokon, céges összejöveteleken vagy koncerteken mindig van szükség segítségre, hiszen nagy munka megszervezni és véghez vinni az ilyen eseményeket. Úgy gondolom, hogy ilyen munkakörben dolgozni sokkal több, mint csak egy munka. Alkalmad nyílik részt venni izgalmasabbnál izgalmasabb eseményeken, sőt, még fizetnek is érte. A TopiWork Iskolaszövetkezet lehetőséget biztosít azoknak a diákoknak, akik szeretnének valami olyat csinálni, amit még akár élvezhetnek is, persze úgy, hogy közben pénzt is keressenek. Te is ilyen diák vagy?
Sokan beleragadnak a mókuskerékbe, és ráadásul még rühellik is a munkájukat, de miért kéne bárkinek is így élnie? A hostess diákmunka Budapesten, melyet a TopiWork által sikerült könnyen és gördülékenyen megkapnom, nem csak egy pénzkereseti lehetőség volt számomra, hanem ennél sokkal több. Segített a kapcsolatok kiépítésében, amelyek azért valljuk be, elég fontosak az életben, hiszen rengeteg új emberrel meg lehet ismerkedni az egyes rendezvényeken. Emellett tapasztalatot is tudtam szerezni, de nem csak a munka terén, hanem élettapasztalatot is adott. Megtanulhattam, hogyan kommunikáljak az emberekkel, hogyan viselkedjek egyes szituációkban, hogyan legyek csapatjátékos – amely szintén nagyon fontos az összes emberi kapcsolatunkban – valamint azt, hogy hogyan kezeljem a nehéz, stresszes helyzeteket. Ezekért igen hálás vagyok, és a mai napig úgy gondolom, a TopiWork által sokkal komplexebb tapasztalatot szereztem, mint amit vártam, és persze ebben óriási szerepe volt annak, hogy ilyen minőségi munkaadókhoz közvetítettek engem.

hostess diákmunka budapest

Ami még számomra nagyon fontos volt és egy nagy előnye volt a TopiWork iskolaszövetkezeten keresztül elcsípett hostess diákmunkámnak, hogy rugalmas volt a munkaidő, ami egyfajta szabadságot adott, és kinek is lenne ez fontosabb, mint egy diáknak? Rugalmasság alatt nem csak a szabadidőre gondolok, hanem arra is, hogy a tanórák mellett nem olyan egyszerű dolgozni, és nagyban megkönnyíti a helyzetet, ha mi dönthetjük el, hogy mikor is van rá időnk.
Természetesen, ha más munka érdekelne, arra is találsz opciókat a TopiWork iskolaszövetkezet honlapján, amelyet a fentebb jelölt linken megnézhetsz. Rengeteg opció közül válogathatsz, ami illik a személyiségedhez, karrieredhez és az elképzeléseidhez, a hostess lehetőségekről csak a saját preferenciáim miatt meséltem.

Egy szó, mint száz, ha már meg kell dolgoznunk mindenért, akkor miért ne választhatnánk valami olyat, amit szeretünk is? Én mindig azt mondom, hogy fontos, hogy szeresd azt, amit csinálsz, mert a munkával töltött időd nem kell, hogy szenvedés legyen. Én örömmel gondolok vissza arra az időre, amikor hostessként dolgoztam, és a munka mellett még a szórakozásra is jutott időm.