A kiállításba majdnem beleszólt a betegségem

Egy konyhatechnológiai cégnél helyezkedtem el még jó pár éve, mint marketinges, ahol már egész jól berendezkedtem ennyi idő alatt.

Minden évben az egyik legfontosabb feladatom az, hogy megszervezzem a cég bemutatását egy szokásos, évente megrendezett konyhatechnológiai kiállításon. Itt szinte mindenki jelen van, aki számít ezen a piacon.

Ez a munka rendezvényszervezés a javából, hiszen itt rengeteg részfeladatot kell teljesítenem ahhoz, hogy végül összeálljon az egész. Rendszerint már két hónappal a kiállítás előtt meg kezdem a munkát, mert szinte mindig közbe jön valamilyen nem várt probléma, de így biztosítom azt, hogy időben készen legyek mindennel.

Az első lépés mindig az volt, hogy lehetőleg egy olyan standot szerezzek a vállalat számára, ami központi helyen van. Ezek persze nyilván drágábbak, de én dönthetem el, hogy az erre a kiállításra szánt pénzt mire költheti a cég.

Ki kellett osztanom a kiállításhoz kapcsolódó feladatokat is a megfelelő embereknek. Ez is egy olyan dolog, ami nagyon sok időt tud elvenni, hiszen folyamatosan ellenőriznem kell őket, főleg az új embereket.

Az is egy komoly dilemma, hogy milyen termékeket állítsunk ki ilyenkor. Ennek az eldöntésében nagyban támaszkodok az elmúlt évek eladási adataira. A stratégiám általában az, hogy kiállítok két-három olyan terméket, melyek nagyobbak és látványosabbak is, mert azok már messzebbről is oda vonzzák a látogatókat. A többi kihelyezett konyhai eszköz azonban már kisebb, mert a bérelt helyünk nem végtelen, így spórolni kell a térrel is. Amúgy sem túl jó, ha túl sok terméket állítunk ki, mert abból csak egy összevisszaság lesz. Érdemes arra törekedni, hogy az egész úgy nézzen ki, mint egy igényes bemutató terem.

Ebben az évben valami nagyon bekavart most a rendezvényszervezésembe. Egy nem várt betegség döntött le a lábamról. Még szerencse, hogy korán elkezdtem a munkát. Azonban valamit találnom kellett, amivel gyorsabban és könnyebben átvészelhetem ezt a csúnya megfázást, hogy minél hamarabb visszatérhessek majd a feladataimhoz.

Hálát adok az égnek, amiért megtaláltam a prevenciopatika.hu internetes oldalát, amit felfoghatunk úgy is, mint egy online patikát. Persze ez nem jelenti azt, hogy személyesen ne lenne lehetőségünk vásárolni náluk, hiszen az üzletüket megtalálhatjuk Szeged városában. Így tehát, ha valaki jobban szereti személyesen intézni a vásárlást, és a polcok között nézelődni az áruk között, annak sincs az égvilágon semmilyen akadálya.

Én azonban a fővárosban lakom, így nyilván az odautazás kevésbé jöhetett nálam szóba. Ez azonban kicsit sem számít, mert a weboldaluk hihetetlenül profin van felépítve, amin keresztül a vásárlás talán még egyszerűbb is, mintha azt személyesen tennénk. Az weblapjukon a láz, megfázás alkategória volt az, ami leginkább nekem szólt, így rögtön oda vezetett az utam.

Mielőtt azonban még ráklikkeltem volna erre a kategóriára, egy kellemes meglepetés fogadott engem: kaptam egy ajánlatot, hogy ha rögtön feliratkozok a hírlevelükre, akkor kapok egy kupont ajándékba. Ezt a kupont beváltva egy rendelés esetén elengedik nekem a szállítási díjat is. Ezt nevezem én jó kezdetnek! Most léptem fel első alkalommal a weboldalukra, de rögtön egy ajándékkal kedveskednek nekem. Én mindig is díjaztam ezt az ügyfélközpontú magatartást. Természetesen feliratkoztam a hírlevelükre, mert szerettem volna kihasználni ezt az akciót. A hírlevelükre történő feliratkozásnak azonban más előnyei is vannak, hiszen egy tudunk a leggyorsabban informálódni a jövőben esedékes eseményekről és árengedményekről.

Na de térjünk most vissza a láz, megfázás alkategóriára!

Ezen az oldalon belül is több csoportra vannak osztva a termékek. Ez teljesen logikus csoportosítás, melynek segítségével az internetes vásárlók könnyedén feltalálhatják magukat. Itt aztán nem kell sokáig keresgélni ahhoz, hogy megtaláljuk azokat az árucikkeket, amiket szeretnénk. Az én esetemben is igaz volt ez, pedig most jártam itt az első alkalommal. Amennyiben nem szeretnénk a kategóriák között keresgélni, akkor van még megoldás: az oldal felső részén megtalálható keresőmező. Ide nyugodtan beírhatjuk azokat a szavakat, melyek leginkább kapcsolódnak a problémánkhoz vagy a keresett termékünkhöz, és jó eséllyel ki fogja dobni nekünk azokat az árukat, melyek minket érdekelhetnek.

Én azonban inkább a kategóriák alapján keresgéltem, mert azt találtam szimpatikusnak. Az első, ami érdekes volt a számomra, a kombinált készítmények csoportja. Itt vettem észre, hogy vannak olyan termékek, melyeknél csak a helyszíni átvétel a lehetséges, ami az én esetemben nem jöhettek szóba a távolság miatt. Ez azonban nem jelentett problémát, mert így is bőven találtam olyan készítményeket, melyeket ki is szállítanak. Egyébként egy jól látható jelzéssel látják el azokat a produktumokat, melyeknél csak a helyszíni átvétel a lehetséges, így még véletlenül sem fogunk ilyen típusú terméket rendelni, ha nem akarunk.

Amit ebből a kategóriából rendeltem magamnak, ez egy forró italpor, mely több különböző gyógynövény-kivonatot is tartalmaz, és amiben még C-vitamin is található. Ez egyébként egy kávégéppel is kompatibilis termék, így az elkészítése nagyon gyors és egyszerű. Már az első adag elfogyasztása után nem sokkal kezdtem érezni a javulást, hiszen a torokfájásom kezdett enyhülni. Egészen addig nagyon fájt még a nyelés is, de utána ez kezdett már egészem elviselhetővé válni. A következő adag néhány italport elfogyasztása után pedig már szinte alig éreztem valami fájdalmat. Ez a termék nagyon bevált! Bárkinek merném javasolni. A felhasználási javaslatot betartva nagyjából három óránként fogyasztottam egy adagot, de a napi maximális hat adagos mennyisséget soha nem léptem át!

A másik terméket az orrpanaszok szekcióból rendeltem, ami szintén a láz, megfázás alkategóriában található meg. Elég kellemetlen volt az orrdugulásom, így erre mindenképpen szerettem volna találni itt valamit. A választék a többi termékcsoporthoz hasonlóan itt is elképesztő volt. Végül egy orrcseppet rendeltem innen magamnak, amit 30 milliliteres kiszerelésben lehet itt kapni. Elsősorban a termékhez tartozó leírás erősített meg abban, hogy ez fogja jeleneti számomra az ideális választást.

Ebben a termékben olyan ásványi sók és különböző nyomelemek találhatóak meg, melyek könnyedén felveszik a harcot az orrdugulással szemben. Ezt azzal érik el, hogy nyugtatják a légutak nyálkahártyáját.

Ez a két termék nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a betegségem elviselhetőbb legyen, illetve a gyógyulásom idejét is felgyorsították! A jövőben már automatikusan erre a weboldalra fog vezetni az utam, hogy ha bármilyen hasonló problémáim jelentkeznek.

Most azt tervezem, hogy kicsit jobban beleásom magam az itt található akciókba, mert ezekből bizony elég sokat lehet itt találni. Aki a jövőben itt fog vásárolni, az nem csak az egészsége megőrzéséért fog sokat tenni, de még komoly összeget is meg fog itt tudni spórolni! Bárkinek merem javasolni ezt az online patikát!