A polcrendszer beszerzést is meg kell szervezni

A kolléganőm előző munkahelyén rendezvényszervezéssel foglalkozott, nagyon szerette, hiszen egy esküvő, vagy egy babaváró megszervezése nagyon örömteli feladat. Annyira szerette csinálni, hiszen minden ember más, és másik az igényei, szerette mindig megismerni a megrendelőit, hogy igazán személyre szabott eseményt tudjon nekik szervezni. Mindig beszélgetett velük, hogy mik az elvárasaik, hogy az alapján el tudjon indulni és természetesen mindig valami pluszt szeretett bele vinni a dologba, hogy igazán különleges estét, vagy délutánt tudjon adni a megrendelőik számára. Sokat dolgozott, ezért is kényszerült váltani, így lett a kolléganőm, de itt is megnyerte a szervezési folyamatokat.

Legújabb feladata, hogy a cégünk raktárhelyiségét be kell rendeztetnie. De mivel is, teljesen kigondolta, hogy salgó polcokat fog rendelni, hiszen azokról tudja, hogy nagyon időtállóak és jól rakodhatok. Ez talán alap műveltség szintjén van, hogy a salgó polc jó lesz a raktárunkba, és ezen a vonalon kezdett el keresgélni és hamar meg is találta azt a céget, szinte ráérzett, hogy ez egy kiváló cég. Megnézte a honlapjukat, látta, hogy mennyi -féle és fajta polcrendszer forgalmazásával és szállítás, összeszerelésével foglalkoznak, úgyhogy velük nem lehet mellé fogni. RackingLog polcrendszer forgalmazásával is foglalkoznak, ez egy kiváló márkájú termék, amiről csak jót olvasott eddig, és örül, hogy ennél a remek cégnél megtalálta. Így tovább már nem is nézett másik cég után, hanem ennél a cégnél kutakodott tovább, hogy mi annak a folyamata, hogy meg tudja rendelni a polcrendszert és azt rövid időn belül le is szállítsák. RackingLog polcrendszert szeretett volna mindenképpen rendelni, ezt amikor az előzetes megrendelést leadta fel is tüntette.

Szuper a cég koncepciója, hogy valóban jó polcrendszert szeretnének megrendelni a megrendelőik egy előzetes felmérésre kiérkeznek a helyszínre, ahol nem csak a teret mérik fel, hanem a megrendelő elképzeléseit is összevegyítik a szaktudásukkal, így ténylegesen a legjobb termék kerül legyártásra és felszerelésre. Nagyon örül ennek a kolléganőm, hogy egy közös ötletelési folyamat eredményeként születik majd meg a megrendelés. A szakember ténylegesen nagyon profi volt, és jó tanácsokkal látta el a kolléganőmet, egy egyezményes képre sikerült kikerekíteni a beszélgetést. Ez abból is látszik, hogy az árajánlat is úgy készült el, hogy a raktárhelyiség legjobban kihasznált legyen rakodási szempontokat mindvégig szem előtt tartotta a cég. Így a kolléganőm a beérkezett árajánlatot elfogadta, és innentől kezdve már dolga nem igen volt, hiszen a cég mindent intéz, nem kellett neki külön összeszerelő gárdát intézni, akik értenek az effajta salgó polchoz. A cég innentől kezdve minden munkafolyamatot a kezében tartott, a leszállítástól az összeszerelésig. A kolléganőmnek milyen jó dolga volt, hogy talált egy nagyszerű céget, akikkel annyi teendője volt, hogy megtalálja őket, és a méreteket elrendezést eltervezték, és már a polcrendszer kiszállításra és összeszerelésre kerül. Annyira könnyed feladat volt ez számára, hiszen időt és energiát takarít meg így a cég az ügyfelei számára, hogy minden munkafolyamatot ők intéznek. Dehát érthető is, hiszen ők ismerik a termékeiket a legjobban, így a garancia is biztosított. Nem kétséges, hogy jól választott a kolléganőm, remek cég, minőségi salgó polcrendszerrel, ennél több most nem is kell. Az összeszerelés után a raktár rendezettebbé vált, a polcok legalább 20 évig bírni fogják a terhelést, rozsdásodás nélkül.