A rendezvényünk sikeréhez kellett egy jó pizzakemence

A rendezvényszervezés egy összetett munkakör. Én már évek óta gyakorlom, de még mindig szembesülök néha rázós helyzetekkel. De pont ezért szeretem ezt a szakmát, mindig változatos és sosem fogy ki a kihívásokból. A legutóbbi alkalommal is próbára lett téve a talpraesettségem.

Egy nagyobb volumenű egyetemi találkozó megszervezésével bíztak meg, amikor megismertem az rdealer weboldalát. Ez ugye egy vendéglátóipari- és cukrász gépeket forgalmazó vállalkozás, amit egy vendéglátós ismerősöm ajánlott. Általában őket szoktuk megbízni a catering-es feladatokkal, azonban most éppen felújítás alatt vannak. A terv az volt, hogy közösen összegyűjtjük a szükséges berendezést az rdealer kínálatából, és a rendezvény idejére bérbe vesszük a gépeket tőlük. Az ismerősöm el is küldte a listát, amire nekik szükségük lesz, én pedig még egy-két tétellel kiegészítettem. Még nem rendeltem az rdealer-től de, amit eddig hallottam róla, az eddig mind pozitív dolog volt. Így bizakodva nyitottam meg az rdealer webshopját.

Már a honlap is szimpatikusnak tűnt, a maga kék színével és letisztult stílusával. A kereső és szűrő rendszer segítségével igyekeztem felgyorsítani a válogatás folyamatát. Bár én nem vagyok étterem vagy cukrászda tulajdonos, azért azt el kellett ismernem, hogy az rdealer kínálata egészen kivételes. Plusz pozitívumnak találtam, hogy nemcsak új, hanem használt termékeket is értékesítenek. Ez azért is tetszett meg, mert így nem járulnak hozzá a pazarló életmódhoz, amit sajnos sok helyen észre lehet venni. Igenis érdemes a nem új, de még működő gépeket használni, amíg lehet.

Az új gépekkel lett tökéletes a rendezvény

Az egyik legfontosabb gépek, amiket be kellett szerezni a pizzakemence és a melegentartó volt. Az rdealer termékei között az előbb említett két berendezésből nem csak egy-két verzió közül lehetett választani. A pizzakemencénél mindenképpen olyat akartam, amiben két pizzát lehet egyszerre sütni. Több mint 50 fajta volt, amit át kellett néznem, hogy kiválasszam a legmegfelelőbbet. Végül egy Cuppone Tiziano modellt választottam, ami egy elektromos, két aknás készülék. Rozsdamentes acél homlokzattal, panorámás üvegajtóval, alumínium lemezes sütőkamrával felszerelt gép tökéletes lesz a rendezvényre és később az étterembe is. Tovább lavíroztam az rdealer webshopján, hogy a többi konyhai gépet is kiválasszam.

A következő fontosabb tétel a listán a melegentartó volt. Itt egy Desco 900-as modellre esett a választásom. Ezt követően még összeszedtem azt a pár apróságot, ami még fel volt írva a listámra, hogy rendeljem meg az rdealer-től. Végül leadtam a rendelést. Nem sokkal később hívtak is az rdealer-től, hogy egyeztessük a szállítással kapcsolatos tudnivalókat. Ezek után már csak türelmesen ki kellett várnom, hogy megérkezzenek az rdealer-től rendelt termékek és persze, még várt rám a többi rendezvénnyel kapcsolatos teendő.

Az rdealer-től vásárolt gépek a megbeszélt időpontban hiánytalanul megérkeztek. Ellenőrzésképpen kipróbáltuk őket, és tökéletesen működtek. A rendezvényen is minden zökkenőmentesen zajlott, így teljesen elégedettek voltunk az rdealer termékeivel. Később az étteremben is kifogástalanul üzemeltek. Az éttermes ismerősöm gyakran említette, hogy azóta is az rdealer webáruházából rendelik a szükséges gépeket.