A talpmasszázs hatásai a szervezetre

A vírus előtti időkben a rendezvényszervezésben dolgoztam, de sajnos más munka után kellett néznem, mert manapság abból nem igazán lehet megélni. Nagyon szerettem, és biztos vagyok benne, hogyha helyre áll a világ rendje, akkor folytatni fogom, de egyelőre bolti eladó vagyok egy ruházati üzletben. Itt is rengeteget vagyok talpon, amit érzékel is a szervezetem, ezért rendszeresen járok talpmasszázsra a Karma Thai Masszázs szalonjába.

A talpmasszázs hatásai nagyon jótékonyak a szervezet számára, ugyanis nem tudom, hogy mennyire vagytok vele tisztában, de páran biztosan hallottátok már, hogy minden szervünk idegvégződése, a talp területén összpontosul.

Ezekben a szalonokban gyakorlott masszőrök dolgoznak, akik ismerik a thai masszázs minden csínját-bínját. Ezt a szakmát több év mire elsajátítják, maga a masszázs története pedig 1000 évre is visszanyúlik. Ellentétben a svéd olajos masszázzsal a thai masszázsnál nyújtó és feszítő mozdulatok vannak, valamint az egész egy speciális masszázs ruhában történik. Legfeljebb, egy nagyon kevés izomlazító krémet használnak, de mindössze ennyi.

De térjünk is vissza a talpmasszázsra. A talpmasszázs hatásai: javulhat a vérkeringés, az immunrendszer, valamint a talpon kitapintható csomók és görcsök stimulálásával a problémás szervek is gyógyulásnak indulhatnak. Amúgy mielőtt bárki azt hinni, hogy ez egyenértékű az orvosi reflexológiával, leszögezném, hogy nem az. Ez inkább egy olyan természetgyógyászati kezelés, ami megelőz nagyon sok betegséget, de sok esetben egy műtéti beavatkozás során kiegészítésként szokták még ajánlani ezt a fajta masszázs típust.

A másik dolog, amit nagyon szeretek a Karma Thai Masszázsnál, hogy nagyon modern és felhasználóbarát foglalói rendszerrel rendelkeznek. Első lépésként ki kell választani, hogy melyik szalonba szeretnél menni. Mindkettő a belvárosban van, az egyik a Síp utcában, a másik pedig a Király utcában. Ha ezzel megvagy, utána ki kell választani, hogy milyen típusú masszázst szeretnél és hány perceset. Könnyedségként amúgy mindegyik mögött ott van az ár is, hogy végig tájékoztatva legyél, ha pedig ezt is kiválasztottad, még arra is van lehetőséged, hogy kiválaszd a masszőrödet. Kedves, mosolygós hölgyek, és láthatod, hogy kinél mikor van szabad időpont.

Ez a foglalási szisztéma szerintem azért nagyon jó, mert a nap bármely szakaszában megteheted, akár még éjfélkor is, nem kell telefonálgatni (amit én amúgy is utálok), nyugodtan át tudod gondolni, hogy a felajánlott időpontok közül neked melyik lenne a legjobb és ha már van egy bevált masszőröd, akkor meg tudod oldani, hogy mindig hozzá kerülj. Persze, ha valaki a telefonos módszert preferálja, mert nem szeret az interneten pötyögni, akkor a Síp utcai szalonért a +36 70 252-2352-es számot kell tárcsázni, a Király utcaiért pedig a +36 70 777-7746-ot.

Mindegyik masszázs típusnál találtok egy rövid és nagyon hasznos leírást, magáról a masszázsról, arról, hogyan zajlik és legfőképpen, kinek lenne hasznos. Állítom, hogy ez Budapest legjobb masszázs szalonja, de ha nem hiszel nekem menj és próbáld ki, de mindenképp írj utána egy élménybeszámolót!