Az életmentő toner

A múltkor már meséltem nektek arról, hogy micsoda kihívásokat tud tartogatni a rendezvényszervezés, néha egy hajszálon múlik csak a katasztrófa. Most kis híján kútba esett az egyik nagy projektem az utolsó pillanatban.

Ti is biztos ismeritek az érzést, amikor egy rendezvényre igyekeztek mindent tökéletesen előkészíteni, én is próbálom mindig a lehető legjobbat nyújtani. Most végre egy nagy megbízást kaptam a főnökömtől, én szerveztem a vevői találkozót. Nagyon megörültem a bizonyítási lehetőségnek. Hosszú hónapokig tartott az egyeztetés és szervezés, egyre vészesebben közeledett a találkozó napja.

Minden flottul zajlott, ám az utolsó pillanatban az egyik előadó bejelentette, hogy változtat az előadásán, így újra kellett nyomtatnom az előadása vázlatát. Pontosabban csak kellett volna, mert természetesen ilyenkor fogy ki minden patron. Tipikus!

Végül a Google és a  https://nyomtatoalkatresz.hu/toner mentett meg. A jól átlátható oldalon ki van emelve a menüben a toner szó, így könnyen megtaláltam az általunk is használt márkát. Meglepően sok márkához tartozóan tartanak tonert. Természetesen minden nagy és ismert márkáét, de mellette az általam nem ismert, kisebb cégekhez tartozóakat is. Minden tonernél megnézhető a részletes adatlap is, ezzel is könnyítve a legmegfelelőbb termék kiválasztását. Nagy segítség volt, hogy rendelés közben az oldal színekkel azonnal jelölte, hogy melyik termék van raktáron, hogyan tudok a várható kiszállítással kalkulálni.

Mázlim volt, minden toner mellett zöld pipa szerepelt, tehát egy-két munkanapon belül várható volt a kiszállítás. Nagy örömmel konstatáltam, hogy ráadásul ingyenes is lesz a kiszállítás, rendelési értéktől függetlenül. Sőt, a rendszer a mennyiségi kedvezményt különböző termékek összevonásával is érvényesítette. Ráadásul ehhez nem is kellett irreálisan sokat rendelnem, az oldal már két-három darab esetén is levonta a mennyiségi kedvezményt.

Ha már ilyen szerencsével rábukkantam a https://nyomtatoalkatresz.hu/toner oldalra, akkor persze nem álltam már meg csak a toner rendelésénél, hanem rendeltem tőlük papírt és festékszalagot is. Mindig problémás az EPSON LQ-100 festékszalag beszerzése, így most nagyon megörültem neki, amikor megláttam az oldalon.

A fizetési mód is a vevő szempontjait szolgálja, többféle megoldás közül is választhattam. Nekem most az előre utalás volt a legkényelmesebb, de mivel valószínűleg rendszeres vásárlók maradunk a cégemmel, egyeztetek majd a nyomtatoalkatresz.hu-val az átutalással rendezés lehetőségéről is.

A kiszállítás a jelzett időben meg is történt, a GLS futárszolgálat hozta. Hasznos volt, hogy kaptam értesítést a várható kiszállítás előtt, így az irodában vártam a futárt. A rendelésem pontosan lett teljesítve, minden termék megérkezett. Így végre újra kinyomtathattam az előadás vázlatát minden résztvevő számára. Amit az előadó persze még háromszor átírt, de ezt a típust szerintem minden rendezvényszervező ismeri. 😉