Az esküvőszervezéskor rengeteg dologra kell figyelni

A rendezvényszervezés mára már nem csak a hobbim, hanem a megélhetésem is. Nagy döntés volt ez az életemben, de egyáltalán nem bántam meg. A visszajelzések, sikerélmények tartják a lelket az emberben még akkor is, ha fáradt, ha az állandó éjszakázás már kezdi felőrölni a mindennapokat.

És persze lendületet ad a folyamatos újdonságok utáni kutatás, a lehetőségek szélesedése, az egyre jobb és jobb ötletek. Leginkább az esküvőkre specializálódtam, bár céges és egyéb családi rendezvényeket is szívesen szervezek. A fókuszban azonban, kifejezetten a nyári időszakban, az esküvők állnak.

Egyre több pár gondolja úgy, hogy szeretnének valami különlegességet, valami egyedit. Ami megismételhetetlen és mégis maradandó. Kicsit olyan ez, mint a mese a király ruhájáról. Hogy van is meg nincs is. És bár az esküvők valóban mesések, ez a kívánság nem álom. Egyre népszerűbbek ugyanis a szelfigépek, melyek a megismételhetetlen pillanatokat rögzítik és teszik azonnal kézzel foghatóvá.

Ez egy igazi varázslat, egy dobozba zárva egy fényképezőgép és egy fotónyomtató. Egyszerű és mégis nagyszerű. A selfigep.hu pedig számos csomagot, lehetőséget kínál a pároknak. És persze nemcsak nekik, egy szelfigép ugyanis a céges rendezvényeket, nagyobb családi összejöveteleket, szülinapi rendezvényeket is feldobja.

Egy esküvő nem olcsó mulatság, ezt mindenki tudja, és vannak olyan költségek, melyek létszámtól függetlenek. Ilyenkor mindig azt mondom a pároknak, hogy életükben egyszer van ilyen alkalom és valóban nem azonban a plusz 5-10-20 főn fog múlni az egész. Megbánnák, ha nem hívnának meg valakit csak anyagi okok miatt.

Utólag persze már mindenki így gondolja, de a pénz valóban nagy úr. Ezért is fontos, hogy tisztában legyünk azzal, mennyibe is kerül a szelfigép bérlése.

A fotófal ötletek előtt tehát jöjjenek az árak. 4,6 és 8 órás bérlésre van lehetőség. Azonban ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne a helyszínen időtartamot hosszabbítani. Volt már rá az én általam szervezett rendezvényeken is példa, hogy négy óra elteltével még ott sorakoztak az emberek a szelfibox előtt, így hosszabbítottunk hat órára.

Az ár négy óránál egyébként 89.000 forint, hat óránál 109.000 forint, míg 8 óránál 129.000 forint. És hogy mit tartalmaz ez az ár? A megbeszélt időpont előtt már egy órával a helyszínre érkezik a gép és valaki, aki a rendezvény egész ideje alatt a helyszínen lesz, hogy segítséget nyújtson, ha arra szükség van.

A fotókat korlátlan mennyiségben lehet nyomtatni. Egész egyszerűen csak odaállunk a gép elé, felveszünk valami igazán vicces kiegészítőt és pár másodperc múlva már a kezünkben is tarthatjuk az elkészült fotót. A selfiegep.hu-nál GIF-eket, tehát rövid animációkat is készíthetünk a gép segítségével, ezen felül pedig az ifjú pár digitálisan is megkapja az elkészült fotókat, hogy ne tűnjenek el, ne szóródjanak szét.

Alapesetben a fehér háttérrel szállítják ki a gépet, azonban színes háttér bérlésére is van lehetőség, sőt, legalább 6 órás időtartamnál színes háttér már ingyenesen választható.

A fotófal ötletek sokfélék lehetnek, a háttér mellett ugyanis a selfiegep.hu számos kiegészítőről gondoskodik. Parókák, vicces szemüvegek, bajuszok és álarcok, egyéb kiegészítők próbálhatók fel és ki. És valóban korlátlan mennyiségben. Nincs limit, nincs határ.

És hogy hogy lehet megrendelni a szolgáltatást? Ehhez elég ellátogatnunk a selfiegep.hu weboldalra, ahol megadjuk a nevünket, az email címünket, a telefonszámunkat. A rendezvény helyszínét és dátumát és írhatunk rövid üzenetet is. A küldés gombra kattintva pedig máris elindul a folyamat. Ilyen egyszerű a dolog.

Sok-sok rendezvényen voltam már és mindenhol azt láttam, hogy a szelfigép nagy sikert arat. Sőt, nemcsak a gyerekek és a fiatalabb korosztály számára. Sok idősebb szülőt, nagyszülőt is láttam már bohóckodni, nevetni, kacagni a szelfigép előtt. És szerintem ezekért a pillanatokért éri meg ez az egész.