Egy művészi kismama fotózás budapesten

Sok a munkám mostanában, és pörögnek az események, de nem bánom. Élvezem a különféle rendezvények szervezését, ezen belül is főleg az új emberek megismerését, és persze a dekorációt. Szeretek inspirációt gyűjteni a helyszínhez és a meghívókhoz, ezért sok időt töltök képek nézegetésével az interneten. A fotósok kiválasztása is nagy izgatottsággal tölt el, és igyekszem mindig megtalálni az alkalomhoz legjobban illő művészt. A következő rendezvényem egy babaváró parti lesz, amit az egyik legjobb barátnőmnek, Adrinak fogok szervezni, aki az első gyermekét várja. Szeretem azt, amikor közeli ismerősök kérnek fel arra, hogy segítsek a dolgok lebonyolításában. Adri azt is megemlítette, hogy érdekli a kismama fotózás budapesten, amennyiben ez lehetséges. Én már ekkor tudtam, hogy kit fogok neki ajánlani. Szoboszlai Kriszti a kedvenc fotósom, ha ilyen témáról van szó. Már több ismerősömnek is készített esküvői és családi fotókat, illetve tudom azt, hogy a kismama képekkel is profi munkát végez. Elég csak megnézni a honlapján található galériát, ahol a fotók magukért beszélnek.

Adri először úgy gondolta, hogy jó ötlet lenne a rendezvény keretein belül lebonyolítani a fotózást. Én pedig mondtam neki, hogy ez nem így szokott működni. Érdemes egy másik napot választani, amikor nyugodtan és stressz nélkül tud folyni a munka. A rendezvényen rengeteg ember lesz majd, és a figyelem sokfelé fog irányulni. Jobb a fotózást privátban elintézni egy stúdióban, vagy egy szép, szabadtéri környezetben. Adri egyetértett velem, de azt kérte, hogy én is legyek jelen a fotózáskor, mert szeretne egy kis extra támogatást. Tudom, hogy várandósként érzékenyebb az ember, ezért nem bántam, hogy én is ott lehettem és segíthettem őt. Kiválasztottunk egy délutánt a rendezvény előtt pár nappal, és e-mailben is megbeszéltük a részleteket Krisztivel. Ezt a levelezést szintén én segítettem lebonyolítani, hisz jobb a leendő anyukának ilyenkor a pihenés, nem pedig az események szervezése.

A fotózásra barátnőm egy gyönyörű, vörös ruhát választott, ami jól illett a világos bőréhez és a sötétbarna hajához. Sőt, még két másik kedvenc ruháját is elhozta, hogy át tudjon öltözni a képek között. Láttam rajta, hogy kicsit stresszel, hiszen nincs hozzászokva ahhoz, hogy minden tekintet rá irányul, még úgy is, hogy csak én és Kriszti voltunk jelen a műteremben. Szerencsére a végén sikerült ellazulnia és élveznie ezeket a csodás pillanatokat. Ebben az is segített, hogy művésznőnk egy családias, barátságos környezetett teremtett a modellje számára. A műteremben nagyon szép díszleteket válogatott össze, hogy harmonizáljon a ruhák színeivel. Egy ilyen alkalom előtt érdemes sminkest és fodrászt is foglalni, ezért mi is így tettünk. Adri magabiztosságát pedig tényleg növelte a profi sminkes munkája, aki kihangsúlyozta a természetes vonásait.

Összességében elmondhatom, hogy nagyon jól sikerült a fotózás. Bár a képekre még várni kell, de hamarosan elkészülnek majd. Jó döntés volt az, hogy egy korábbi időpontot választottunk, hisz ezután már csak a rendezvényre kellett koncentrálni, és nem aggódtunk többet a fotók miatt. Persze azért csináltam néhány képet a nagy családról együtt, de ezek telefonnal soha nem lesznek olyan szép minőségűek, mint egy professzionális géppel, műteremben. Talán érdemes lehet megkérni Krisztit arra, hogy legyen ott egy számodra fontos rendezvényen, ha több embert is meg szeretnél örökíteni a családból. Viszont, ha terveidben van egy kismama fotózás budapest körzetében, akkor már tudod, hogy érdemes Őt választani!

kismama fotózás budapest