Egy rendezvény is jó hely arra, hogy plasztikai sebészekről hallj

Nehéz lenne egy bejegyzésben összefoglalni, mennyi mindent szeretek a rendezvényszervezésben. Nyilván kell is hozzá egy bizonyos személyiség és attitűd (és természetesen ilyen jellegű teherbírás), de amellett, hogy koncepciók és álmok válnak valóra, egyik nagyon nagy előnyökkel járó része a kapcsolatépítési lehetőségből fakad. A töredéke az a szám a jelenleginek, ahány emberrel eddig korábban találkoztam, mint mióta belevágtam a rendezvényszervezői vállalkozásomba. Gyakran kapok ajánlást tök random helyekről, szolgáltatókról, akikről korábban nem is hallottam – ez azért nagy előny, és nem csak szakmai, hanem magán jellegű dolgokhoz is kifejezetten jól tud jönni.

Emellett barátságok is köttetnek az ilyen alkalmakkor, és mi más lehet annál szerencsésebb, ha egy nagyszerű barát egyben egy tájékozott informátort is megtestesít? Márpedig én pont ebben az áldásban részesülök. Móni személyében, aki az egyik fő együttműködő partnerem, egy vidéki kastélyétterem tulajdonosa, igaz barátra leltem. Vele például olyan dolgokat is meg tudok beszélni, hogy egy ideje gondolkozom már azon, hogy megkérdezek egy plasztikai sebészt, mit lehetne kezdeni a fülemmel. Móninak pedig eszébe jutott, hogy ő ismer egy olyan plasztikai sebészeti rendelőt, ahol jól dolgoznak, ugyanis több ismerőse is erről számolt be, és ahol természetesen végeznek fülkorrekciót és egyéb beavatkozásokat is. Meg is mutatta a neten, ahol ezekkel az infokkal találkozott. Együtt is átböngésztük a Kelemed Plasztika oldalát, amit immáron több mint 10 éve alapított meg Dr. Kelemen Ottó Phd. A Budapesten és Pécsett is megtalálható plasztikai rendelők fő profilja az arcplasztika (ezen belül fül-, szemhéj-, nyak- és tokaplasztika), testplasztika (azaz testformálás), mellplasztika és a különböző arcfiatalító kezelések. Engem érthető módon főként a fülplasztika érdekelt. Ez már akár 100 ezer Ft alatt elérhető, ha fülcimpa vagy fülkagyló korrekciójáról van szó. A fülkagyló kisebbítése már 350 és 360 ezer Ft között alakul, míg az elálló fül plasztikája, ha kétoldali, 320 ezer Ft-ot kóstál. Minden egyéb beavatkozás költségét is megtalálhatjuk az Árak menüpontban, a lap alján található konzultációs kérdőívet kitöltve pedig magunk is megtehetjük az első lépést a várva várt változás felé.

Nekem szimpatikus az, hogy Dr. Kelemen Ottó már egy tapasztalt plasztikai sebész, több mint huszonöt éve van a szakmában. A honlap bemutatkozó részén még egy videó is található róla, amiben pár percben foglalja össze, konkrétan milyen plasztikai sebészt igénylő szándékkal fordulhatunk hozzá. Míg korábban azt éreztem, nincs elegendő információm ahhoz, hogy meghozzam a számomra legjobb döntést a fülkorrekcióm kapcsán, itt már a honlapon is számos információ áll az érdeklődők rendelkezésére, valamint a konzultáció során is bármilyen kérdésünkre szívesen válaszol a Doktor Úr és a szakmai team. Szerintem egyből az az érzése támad az embernek, hogy nagyon korrekt és megbízható kezekbe kerül, ezt támasztják alá nem csak az ismerősi, hanem a honlapon olvasható, fel-felbukkanó vélemények is.

Bízom benne, hogy ha valaki épp plasztikai sebészt keres (csakúgy, mint én), bármilyen korrekciós műtéten gondolkozik, akkor hasznos lesz számára ez a blogposzt.