Egy sportos rendezvény

Már legalább 10 éve dolgozom a rendezvényszervezésben. Minden eltelt évvel úgy érzem, hogy sikerül egyre csak jobb rendezvényeket szerveznem, szeretem érezni, hogy bizalommal fordulnak hozzám az ügyfelek. Ennek egy fontos részét képezi a folyamatos kihívás, amivel munkám során találkozom. A tavalyi évben pedig egy igazán embert próbáló helyzetbe kerültem.

Történt ugyanis, hogy megkerestek, egy születésnapi meglepetés megszervezésével, amire több mint 30 ember volt hivatalos. Idáig semmi nehézség, de megkaptam azt is információként, hogy egy olyan csapatról van szó, amit egy közös hobbi köt össze: a biciklizés. A feladatom tehát egyértelmű volt: megszervezni titkon 30 ember utaztatását, és még ennél is több bicikli eljuttatását a célpontba, ahol a tervek szerint a meglepetés része lesz egy kisebb túra is.

kerékpártartók

Itt jött a nehézség, hiszen a kerékpárok elvitele kifejezetten problémásnak bizonyult. A vendégek nem tudták ezt maguktól megoldani, így nekem kellett kézbe vennem az irányítást és már tudtam is hova forduljak: a megoldás a https://autofelszerelesek.hu/ oldalon lesz a kerékpártartók menüpontban. Legalább is reméltem. Remek korábbi tapasztalataim voltak erről az oldalról, több alkalommal sikerült percek alatt kiegészítőket rendelnem az autómhoz, de ez az eset egy kicsit más volt, itt másoknak terveztem vásárolni.

Meg is kerestem a kerékpártartókat a megadott járműveknek megfelelően és megvizsgáltam az opciókat. Mindenképpen pozitív csalódás volt a választék, hiszen ahány ember, annyi igény is találkozott a kezeim között. Azon kaptam magam, hogy már néhány percen belül a kosaramba pakoltam a szükséges termékek zömét. Ezen felbátorodva elkezdtem kicsit jobban elmerülni azok között a kerékpártárolók között, amiket ugyan nem kértek, de a saját megítélésem szerint jobban megfeleltek a célnak. Ebben a megérzésemben támogatott pár kifejezetten pozitív írott vásárlói vélemény is, de az általános értékelés is megmutatta, hogy melyik terméket tanácsosabb választanom. Bátorkodtam ezeket az alternatívákat is ajánlani a vendégeknek, akik teljesen megbíztak a döntésemben, én pedig az oldal kínálatában. Nem meglepetés, hogy nem csalódtam végül.

A legnagyobb élményt a böngészés sebessége adta, pillantok alatt eljutottam a kívánt termék gondolatától a pontos járműtípussal kompatibilis kiegészítőhöz és még a végén az árakkal elégedett lehettem. Az elején ugyan csak adatgyűjtést végeztem, de ez kifejezetten egyszerű és célra vezető volt, hiszen minden termékek megtaláltam a pontos technikai paramétereit, ezzel az összehasonlítást is letudhattam. A pozitívumok szinte egyből egyértelműek voltak, de szimpatikus volt, hogy az oldal felvállalja a termékek negatívumait is, így sokkal racionálisabb döntést lehet hozni velük kapcsolatban. Külön öröm volt a termékfotó rész, ahol a felszerelt kerékpártárolókat láthattam, így fel tudtam készíteni az ügyfeleimet a várható változásra is, ami járművüket érinti. Még felszerelési lehetőséget is találtam. Ez kiegészült több típusnál akciókkal is, így kifejezetten olcsón jutottam hozzá ezekhez a tartókhoz, sőt, még az ajánlott kiegészítőkből is tudtam válogatni, amik segítségével biztosíthattam a biztonságos és stabil szállítást. Mivel nagyobb értékben vásároltam a biztonság kedvéért kérdésekkel is éltem a termékekkel kapcsolatban, ezekre pedig gyorsan készséges és kielégítő választ kaptam az oldal munkatársaitól.

A megrendelt tartókat és kiegészítőket hamar át is tudtam venni, hiszen arra is figyeltem, hogy minden, amire szükségem van készletről érkezzen, ebben sem kellett kényelmetlenségeket tapasztalnom. Amikor a vendégek meglepően faggattak, hogy honnan és hogyan tudtam ilyen gyorsan és ilyen magas minőségben beszerezni számukra a kerékpártartókat büszkén mutattam nekik ezt a webshopot. Nem kis elégedettséggel nyugtáztam, hogy biztosan ők is visszajáró vásárlói lesznek az oldalnak.