Gyerekzsúr és póló nyomtatás

Rendezvényszervező cégünk bővíti a palettáját és már gyerekzsúrokat is vállalunk. Én nagyon örülök ennek, mert a gyerekeket könnyű elbűvölni és azonnal látszik rajtuk, ha valaminek örülnek. Sokkal hálásabb közönség, mint egy adag savanyú öltönyös / kosztümös fontos ember. Nekem már meg is van a bevált receptem a gyerekzsúrokra: tudd meg, mi a szülinapos gyermek kedvenc figurája, mesehőse vagy kisállata, fűzd fel arra a témára a bulit és a siker garantált lesz. A boldogan mosolygó szülinapos gyerkőc képét pedig küldd el a főnöködnek.

Most egy cicabarát kislány szülinapját szervezem épp. Már megvan a cica alakú torta, a macskás szalvéta és a cicafejes ugrálóvár, már csak a cicás pólók hiányoznak. Szerencsére a póló nyomtatás területén van régóta bevált partnerem, a Lolmarkt.hu.

A rendezvényszervezés egyik sarokköve a nagyfokú rugalmasság, na, ebben a lolmarkt is kiemelkedő. Rendeltem már náluk utolsó pillanatban 10 darab legénybúcsús pólót illetve egyedi tervezésű pólókat nyugdíjba vonulás ünneplésére. Páros pólókat jegyespár fotózáshoz, amit mind a pár mind a fotós imádott! Nagyon kreatív fotók születtek a különböző beállításokból, mert a két pólón a „Minden értelmét veszti, ha mi külön vagyunk!” felirat volt félbevágva és ez rengeteg vicces képet tett lehetővé. Legutóbb pedig egy vegán pikniket szerveztem, ahol a lolmarkt „Egy igazi állatbarát” feliratos pólói óriási sikert arattak. Az egységes pólók itt nagyon fontosak voltak, mert a résztvevők előzetesen nem ismerték egymást személyesen, így a pólóról lehetett tudni, ki érkezett a piknikre és ki sétáló csupán. A lolmarkt.hu nagyon együtt él a piac igényeivel, még szájmaszkból is kínál egyedit és vicceset. Amikor az ember már a háta közepére kívánja a maszkot, akkor egy hulk vagy unikornis mintájú sokat tud javítani a helyzeten…

Most teljesen egyértelmű volt számomra, hogy a gyerekzsúr résztvevői a lolmarkt „A cicák boldoggá tesznek” feliratú pólóiban fognak parádézni. Három színben rendeltem, a szülinaposnak mentazöldben, a többi kislánynak rózsaszínben, a fiúknak pedig kékben. Sőt, még az anyuka méretében is kapható volt, neki egy sárgát rendeltem. Már láttam is magam előtt a vidám, színes fotókat, amik így készülni fognak. Én most időspórolási céllal azt választottam, hogy a GLS hozza ki a rendelésem, mert 10.000 Ft felett amúgy is ingyenes volt, de imádom, hogy vannak az ország több pontján üzleteik is, volt már, hogy a soroksári üzletbe szaladtam be gyorsan megvenni a pólókat egy rendezvényre. A másik kedvenc szolgáltatásom a méretcsere, mert annyira flott és könnyű. Előfordul néha, hogy az ügyfél rossz méretet ad meg nekem és így nem a megfelelőt veszem meg a lolmarkt.hu-tól. Egyszerűen a méretcsere megrendelése után kihozza a futár az új pólót és elviszi tőlem a régi, rossz méretet. Mondtam, hogy felhasználóbarát és rugalmas a cég, ugye?!