Lidl akciók és a rendezvényszervezés

A rendezvényszervezésben az a nagyon klassz dolog, hogy cseppet sem mondható unalmas állásnak. Minden rendezvényünk különböző, még akkor is, ha jellegét tekintve vannak hasonlóságok. Nem lesz egyforma két születésnap vagy leánybúcsú sem.

Azt nem mondom, hogy nem stresszes, de a változatosság sokat segít ennek könnyítésén. Plusz, a szervezést megkönnyítő tervezők és akciós újságok az Akciólesőn.

Azokat a rendezvényeinket szeretem a legjobban, amelyek valamilyen tematikához igazodnak, például Párizs van a középpontban vagy éppen Toszkána.

Ilyenkor mindig az Akcióleső weboldalon a Lidl akciós katalógusát böngészem, hogy éppen milyen heti akcióra tudok lecsapni. Néha kicsit előre gondolkodok, és feltankolok az olyan népszerű termékekből, mint a macaron vagy a mexikói burrito alap. A garázsunk egy kész raktár a Lidl akcióinak köszönhetően. A férjem ettől persze néha teljesen kiborul, de a kolléganőm iszonyatosan hálás.

A könyvjelzők között kiérdemelte nálam az első helyet a weboldal linkje, hiszen tényleg hihetetlen akciók jönnek szembe az emberrel. Rendezvényesként pedig az árak igazán számítanak, ezért az akciós katalógus átböngészése az első, miután egy parti tematikájában megegyeztünk.

lidl

Az oldal tényleg segít előre gondolkodni, mivel legalább kettő, de inkább három akciós katalógus is elérhető online. Ez nagyban megkönnyíti a tervezést. Persze, ez a napi-, de a kétheti nagybevásárlásnál is óriási segítség ám. Az általánostól a témaspecifikusra is fókuszálnak a Lidl reklámújságjai, így tényleg igaz a mondásuk: „Minden jót, jó áron!