Megtaláltam a tökéletes köszönőajándékot az esküvőre

Egy esküvőt megszervezni nem gyerekjáték, főleg ha az ember saját maga szeretné végig kézben tartani a dolgokat. Egy esküvő egy pár életében az egyik legszebb, legkülönlegesebb nap. Az ezt megelőző hónapok azonban a gondolkodásról, szervezésről, egyeztetésről szólnak. Nagyon sok mindent kell számításba venni egy esküvő megszervezésekor. Ilyen dolog a szülők számára a köszönőajándék beszerzése is.

Én ennek egy rendhagyó módját választottam, hisz egy-egy Anekke táska lapult az édesanyámnak és az anyósomnak szánt ajándékdobozban. Ezeket a táskákat az annataska.hu oldalról szereztem be, ahonnan korábban már sokszor vásároltam. Anekke táskákat és mást is. De nagy kedvencem az Anekke. Mint sok más embernek is.

Sokszor látom az utcákon, amikor sétálok, hogy milyen sokan viselik ezt a táskát, ettől pedig egy picit mindig úgy érzem, hogy összetartozom azokkal a nőkkel, akik szintén Anekke táskát birtokolnak. Hisz az Anekke nem csak egy táska, hanem egy érzés is. A céltudatos, álmaiban sosem kételkedő nő táskája ez, és pont ezért is választottam, mikor köszönőajándékot kerestem.

Az Anekke táska jó választásnak bizonyult. Hisz különleges színvilága, hangulatos, kedves mintái mindenkit levesznek a lábukról. Nekem személy szerint nagyon tetszenek az Anekke hátizsákjai, hisz egy hátizsák is lehet elegáns és különleges, nem feltétlenül kell sportosnak lennie. A hátizsákokat azért is szeretem, mert szerintem ez az egyik legkényelmesebb viselet, nem akadályoz a mozgásban, és mindkét kezünk szabad, ha ilyen táskát viselünk. Persze ez elmondható a testtáskákról is, amit keresztben a vállunkra akasztva szintén kényelmesen tudunk gyalogolni, nem kell fognunk a táskát.

Sokan a válltáskák hívei, ezek a nagyobb méretű táskák is tudnak azonban divatosak, csinosak lenni. Különösen az Anekke táska válltáskái. A színek tekintetében is széles a kínálat, nekem nagy kedvenceim a kékes-barnás árnyalatok és itt, az annataska.hu webshopban megtaláltam azt, ami számomra a legeslegszebb. A köszönőajándékoknál sem két egyforma modellt választottam, mert figyelembe vettem a két nő személyiségét, stílusát.

Anekke táska

Hosszú haj, cica, varázsvilág, ezeket a szavakat hallva biztosan sokaknak jutnak eszébe az Anekke táskái. És bizony ez nem véletlen, hisz a három testvér alapította Anekke pontosan ilyen érzések mentén kezdte el készíteni ezeket a különleges táskákat. Melyek egyébként már a világ több mint hatvan országában elérhetők. Külön öröm, hogy hazánkban is.

Az Anekke táskák egyik legjobb lelőhelye az annataska.hu webshopja. Itt jó áron vásárolhatjuk meg ezeket a kiváló minőségű, különleges táskákat. A regisztrált felhasználók pedig még egy hűségprogramban is részt vehetnek. A vásárláskor hűségpontokat lehet gyűjteni, amit már a következő vásárlásnál fel is lehet használni. Ami nem is kevés, hisz a teljes árú termékek esetén a bruttó ár 5 százaléka kerül át a pontgyűjtő számlára, ez akciós termékek esetén 3 százalék. Ezeket a pontokat pedig, mint már mondtam, fel lehet használni a következő vásárlásnál. Így igen nagy kedvezményeket érhetünk el, ami még egy plusz pont az annataska.hu-nak.

A szállítást egyébként a GLS futárszolgálat végzi, egységesen 1000 forintért, de van lehetőség Pick Pack Pontok igénybevételése is, melyek egyre népszerűbbek, hisz ilyenkor nem kell várnunk a futárt, mi magunk a saját időbeosztásunk szerint megfelelő időben vehetjük át a megrendelt terméket, vagy termékeket. Az annataska.hu-nál egy-három nap a szállítás ideje, és lehetőség van bankkártyás fizetésre is, a biztonságos Barion rendszeren keresztül.

A hűségpontok előnyéről szerintem senkit nem kell meggyőznöm, mint ahogy az Anekke táskák minőségéről sem. Annyit talán mégis hozzátennék, hogy örülök, hogy nem csak én fertőződtem meg az Anekke-szenvedéllyel, hanem édesanyám és az anyósom is. Akik jobb köszönőajándékot nem is kaphattak volna.