Mindig nálam a számuk: vízszerelés budapest és Pest megye területén

Rendezvényszervezőként az ember sokat lát és sokat tapasztal, jót és rosszat talán egyaránt. Vannak olyan dolgok, amiket szépen lassan magára szed, mint hogy milyen szituációkra lehet előre felkészülni. Mert nyilván vannak olyan dolgok, amikre hiába is próbálsz, egyszerűen mindig annyira random dobja az élet, hogy ott helyben kell megoldani. Talán ettől is annyira szép ez a szakma, vagy legalábbis nekem mindenképpen. De vannak azok a dolgok, amiket az idők során azért magára szed egy valamirevaló rendezvényszervező. Ilyen például az is, hogy mindig legyen a zsebedben pár hasznos telefonszám: például jó tudni azt, ha Pest megyében szervezel rendezvényeket, hogy a vízszerelés budapest területén hogyan is oldható meg a leggyorsabban, vész esetén.

Én erre a célra külön őrizgetek egy telefonszámot, méghozzá a vizszereles.net elérhetőségét. Egyszer már kihúztak a csávából, ugyanis nem is olyan régen az történt, hogy egy új helyszínen nagyon komoly probléma adódott a női mosdóban – el tudjátok képzelni… Ez nem konkrétan a már zajló eseményen volt, hanem előtte épp hogy pár órácskával. Mivel a helyi karbantartók máshova volta kirendelve, ezért muszáj volt külső segítséget keríteni. Ebben a helyzetben jött szembe a vizszereles.net, akik SOS vízszerelési feladatokra specializálódtak. Ez azt jelenti, hogyha nagy a baj, akkor a vízszerelés budapest és Pest megye egész területén akár pár órán belül megoldható – általuk.

Ha megnézitek a webolalukat, a vizszereles.net-et, akkor ennek a rendje is szépen ki van fejtve. Először egy telefonhívást kell indítanunk feléjük, ahol a szakember minden pontos és fontos adatot felvesz a káreseménnyel kapcsolatban. Ez egy laikus fül számára egy egyszerű beszélgetésnek tűnhet, azonban a szakember ebből már tudja, hogy miket vigyen magával a helyszínre ahhoz, hogy ott helyben orvosolni tudja a kialakult problémát anélkül, hogy bárhová el kéne ugrani szerszámért, vagy anyagért.

A telefonos egyeztetésre hivatkozva pedig tényleg nagyon rövid idő alatt háznál lehet a vízszerelés budapest és Pest megye bármelyik településén, hiszen pont ez az , amitől olyan sokat hívják őket a legnehezebb szituációban. A gyors reagálás ugyanis kincs tudni lenni – egy rendezvényszervező életében meg aztán pláne. Én is segítséget kértem tőlük és olyan szerencsém volt, hogy egy órán belül már a helyszínen voltak és éppen megmentettek egy katasztrofális rendezvénytől.

A hibát ott helyben sikerült kijavítaniuk a maguk csoda vízszerelő megoldásaival. Én ehhez a részhez egyáltalán nem értek és nem is nagyon volt időm vele foglalkozni, de azt mondták, hogyha magánszemélyként adódna hasonló problémám, akkor a vizszereles.net oldalukon tudok informálódni először akár csak arról is, hogy miért is alakulhatott úgy, ahogyan. Ez a későbbi dugulás, vagy csőtörés megelőzésének szempontjából hasznos és akár még kulcsfontosságú is lehet, ezért nektek is csak ajánlani tudom, hogy olvasgassátok a vizszereles.net különböző bejegyzéseit.

Van itt minden, a csőszereléstől, a vízszerelésen át, a csőtöréstől a csőkamerázásig, a fűtésszereléstől a duguláselhárításig minden. Hogyha valamilyen munkálatra jól előre megbeszélten volna szükség, azt is el tudják intézni gond nélkül, tehát ha épp a fürdőszobai elemeket szeretnénk cseréltetni, akkor is lehetnek ők az embereink, hiszen mindennemű vízszerelés budapest területén és még a megyében náluk nem akadály. De az igazán nagyszerűnek azt tartom, hogyha tényleg baj van, akkor valóban oda érnek nagyon hamar és segítenek elhárítani a zűrzavart. Én legközelebb is rájuk bíznám ezeket a vészes munkálatokat mind a rendezvényeimen, mind pedig az otthonomban és innen is köszi még egyszer a csapatnak, hogy kihúztak egy igazán rizikós szituációból!