Néha én is topmodellnek kell érezzem magam a munkám közben

Visszaemlékezni is nehéz, milyen volt, amikor lámpalázzal küzdöttem. Ma viszont már rendezvényeken konferálok. Kis cégünk van, de visszatérően hívnak minket ipari parkok rendezvényeinek szervezéséhez. Pontosabban a céges családi napokat bízzák ránk, vagy azokba segítünk be rendszerint. Ezek azok a tipikus nyári események, amiken a dolgozók családja belátogathat az üzemekbe, és azok udvarán pedig vidám programok fogadják őket. A színpadon pedig én állok!

Nem így terveztük eredetileg, hogy majd én “csinálom a showt”, és lelkesítem a jelenlévőket, de én láttam a legtöbb ilyen programot belülről korábban. És kiderült, hogy van érzékem a hangulatcsináláshoz, így én szólok a leggyakrabban a mikrofonba. Sőt, engem is vesz az operatőrünk leggyakrabban, közelről, hisz a rendezvénytechnikánk részei a kamerás körkapcsolások is. Több helyszín esetén mindig látja mindenki egy kivetítőn, hogy máshol éppen mi történik. Ezért sokszor kifutósnak érzem magam, aki áll a színpadon (néha egy főzőverseny, vagy egy csapatjáték helyszínén), és mindenki rá figyel. Kell adnom a szépségre is tehát, többet, mint korábban valaha. Szerencsére egy öltöztető partnerünk már van, akinek a logója meg szokott jelenni a rendezvényeinken, de a szépségemre nekem kell ügyelni – nyaktól felfelé mindenképp.

Idén nyáron már sokkal magabiztosabb voltam ilyen környezetben, mert rátaláltam az erre: Laumar InstanTENSE Plus – Percek alatt simább és feszesebb bőr. Ez a készítmény a szem alatti ráncokat és táskákat tünteti el magas hatékonysággal, ami nekem mindig is a félelmem és a fájdalmam volt. Főleg, hogy megvilágított színpadi körülmények között ez amúgy is nagyon látszik, és nálam kifejezetten kezd feltűnővé válni a korom előrehaladtával. De az InstanTENSE Plus annyira jó, hogy ha a reggeli rutinom végére hagyom, késő délutánig nem csökken a hatása, alkalmazni pedig igencsak kevés idő. A felvitel után viszont már ki is fejti a hatását, mire beülnék lent a kocsiba. Rögtön “beveti” magát, pár perc után, ha használjuk. Mikor le szoktam ellenőrizni a visszapillantóban, mindig azt látom, hogy mennyire hibátlanul teljesített újfent. És újra, meg újra így történik. Hiányozna már, ha egyszer kihagynám.

Sőt, a leírásban anno azt ígérték, hogy nem csak hosszútávú használat során, hanem kezdettől is működik valamennyire. Az első kezeléskor. Én úgy tapasztaltam, nem is csak valamennyire. Elsőre pont, hogy meghökkentő volt, és szokatlanul jobban néztem ki. Egy-két ilyen után pedig, mikorra megjött a rutinom, és kicsit megszoktam, már simán csak kielégítő érzés volt egy rendezvény szünetében belenézni egy mosdói tükörbe és látni a tartós feszességet a smink mögött! Apropó smink: nincs sok megkötés, hogy az InstanTENSE Plus használata mellett milyen sminket lehet feltenni. Szinte bármilyet, egyedül az olajtartalmúakat nem ajánlják, de elég jó leírásokat kaphatunk a “Laumar InstanTENSE Plus – Percek alatt simább és feszesebb bőr” weboldalán mindenről. Amit én különösen szeretek az ilyen weblapokon, az a “GYIK” menüpont. Ez “gyakran ismételt kérdéseket” jelent, és a használati utasítás mellett elég ezt végigolvasni. Mert lényegre törő. Az ember rögvest megvilágosodik olyan talányokat illetően, amik azonnal felmerültek benne. A legtöbb terméknél ez így szokott lenni – esetemben. És ez itt is eloszlatott minden kérdést. Tök jó kis weblapjuk van, amiből árad, hogy ez nem egy kiforratlan arcszérum-termék, és annak reklámja. Hanem rengetegen használják ezt a népszerű megoldást a rapid megfiatalodáshoz, tehát óriási közönsége van.

Van Blog is, hosszú leírásokkal, ez a kortársaimnak biztos ad majd annyi érdekességet, ami leköti őket – mint ahogy nekem is, aki már jó sokat aggódom az öregedésem folyamata okán. És ha bármi további kérdésünk akadna, az ügyfélszolgálati telefonszám és minden egyéb megtalálható ott, az oldal fejlécében – ahonnan egy kattintással a legtöbb dolog elérhető. A rendelés is.

Ha nekiálltok használni a terméket, mindenképp olvassátok el a rövid tudnivalót, mert azért nem mindegy, hogy mennyit viszünk fel az arcunkra és milyen módszerrel, de nem bonyolult. Ha nem csináljuk nagyon másképp, az oldalon olvasható visszajelzések alapján mindenkinél tökéletesen kifejti a várt hatást. Szerintem ti sem csalódnátok!