Végre megoldottam a vásárlást

Rendezvényszervezőként elmondhatom, hogy nálam a munkaidő nem éppen reggel 8-tól, délután 5-ig tart. Eléggé pörgős az életem és imádom is, de nyilván megvan ennek is a maga árnyoldala. A bevásárlás néha nagyon necces, arról nem is beszélve, hogy amióta glutén és laktózérzékeny lettem, ez hatványozódott.

Szerencsére nem olyan régen az egyik rendezvényen egy vendég ajánlotta nekem a biocity.hu oldalát, ahol mindenféle egészséges és mindenmentes alternatívát megtalálok, ráadásul mivel ez egy online webshop, így nekem csak annyi a dolgom, hogy telepakolom a képzeletbeli kosaram, megrendelem, és a futár pedig kihozza nekem a megadott címre, vagy ha tudom, hogy necces lenne az átvétel, akkor kérhetem csomagpontra is, amit pedig nyilván akkor veszek fel, amikor nekem jól esik.

Azért is szeretem még ezt az oldalt, mert nagyon könnyen lehet rendszerezni az ottani kínálatot. Nem mondom, szükség is van rá, hiszen rengeteg termék közül lehet válogatni, de szerencsére minden termékkategóriában elképesztően részletesek a keresési lehetőségek, így mindig nagyon hamar megtalálom azt a terméket amit szeretnék.

Legutóbb is épp a szokásos “nagybevásárlást” végeztem a biocity oldalán, eszembe jutott, hogy itt a nagy hidegben az megfázásra és immunerősítésre szánt kis kosaram totál üres otthon, és ha elkapok valamilyen nyavalyát, akkor nem lesz nekem semmi se otthon, úgyhogy gyorsan rákanyarodtam az étrend-kiegészítő kategóriára is a gluténmentes lángos tészta alap után, és gyorsan beszereztem innen is pár terméket.

Jó volt, mert itt sem kellett totál elvesznem és bogarásznom mi mit tud, mert a keresési feltételek mellett még azt is beállíthattam, hogy milyen hatóanyagokkal rendelkezzen, és mivel utálok minden tablettás készítményt, így azt teljesen ki is zártam a lehetséges találatok közül. Egyébként itt is több mint 50 termék közül lehet választani, ide be is teszem ennek az aloldalnak a linkjét, hogy ha érdekel titeket, akkor megtudjátok nézni: https://www.biocity.hu/collections/megfazas-legutak-immunerosites.

Ezen az oldalon nagyon sok nagyszerű megfázás elleni készítménnyel találkozhatsz, és mind-mind természetes alapanyagúak. Ezek mellett pedig találhatsz még immunerősítőket és alapvető vitaminokat is. Én például innen rendeltem egy haj, bőr és köröm vitamint, és ősi magnézium koncentrátumot is.

Ne lövöm le a poént, keressétek meg a https://www.biocity.hu/collections/megfazas-legutak-immunerosites oldalon ezt Ti is és olvassatok utána, főleg mivel minden termék alatt egy nagyon részletes leírás található, így teljes körű tájékoztatást kapunk minden ízben, ha valami új termékkel futunk össze az oldalon.